Gerard Pique
 JAVIER SORIANO / AFP / JAVIER SORIANO AFP
BEZ DLAKE NA JEZIKU

JEDNA ZVIJEZDA BARCELONE NIJE ŠTEDJELA 'KRALJEVE' NI MILIMETRA 'Ovo još nisam vidio! Bio je to najgori Real Madrid protiv kojeg sam igrao na Bernabeu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2020. 10:22

Nakon što je na svojem Bernabeu stigao do pobjede 2:0 protiv ljutog rivala Barcelone, Real Madrid ponovno je zasjeo na vrh La Lige iako nije prezentirao svoj najbolji nogomet u derbiju. Imala je i Barcelona svojih prilika, ali ovog puta lopta nije htjela u mrežu.

Jedno je sigurno, ovaj je poraz definitivno pogodio Katalonce, a jedan od najtužnijih bio je branič Gerard Pique koji je pokušao na svoj način isprovocirati igrače Reala.

- U prvom poluvremenu smo bili dominantni. Ovo je bio najgori Real Madrid u prvom poluvremenu protiv kojeg sam igrao na Bernabeu. Mi smo propustili svoje prilike i sami smo krivi za poraz jer smo u drugom poluvremenu stali, rekao je Pique, pa nastavio:

- Nije to nikakva posebna kritika, svatko ima svojih problema, nismo niti mi u najboljem stanju. Da smo realizirali svoje prilike u prvom dijelu u nastavku bi njima bilo puno teže. Ova pobjeda ih je podigla, ali to ne znači da smo mi potonuli. Ima još puno do kraja.

Linker
19. travanj 2024 18:19