Alex Caparros/Getty Images
NIJE JEDINA ZVIJEZDA NA PRODAJU

KATALONSKI SPORT 'OTPISAO' HRVATSKOG REPREZENTATIVCA 'Ovo su posljedice u Barceloni nakon katastrofalnog poraza u Kupu kralja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2019. 01:05

Poraz Barcelone od Valencije (1:2) u finalu Kupa kralja uzborkao je vode oko Barcelone. Ako se nakon Barceloninog poraza od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka nagađalo o potencijalnom odlasku mekolicine zvijezda, kao i trenera Ernesta Valverdea, sve se dodatno intenziviralo nakon poraza od 'Šišmiša'.

A koje su to zvijezde prve u izlogu uoči ljetnog prijelaznog roka? Luis Suarez, Ivan Rakitić, Jordi Alba i Sergio Busquets, svi se spominju na popisu onih koji su 'na prodaju'.

Iako je Rakitić konstantno naglašavao kako želi ostati u Barceloni, medijska nagađanja nisu prestala.

Katalonski Sport u tekstu pod naslovom 'Ovo su posljedice u Barceloni nakon katastrofalnog poraza u Kupu', piše kako je Rakitić favorit za odlazak.

"Rakitić se čini kao da će sigurno otići. Zahtijevanje novog ugovora, odlazak u Sevillu dan nakon poraza od Liverpoola izazivaju osjećaj da je došao do kraja puta, što znači da će se morati maknuti kako bi napravio mjesta za novi put. Očekuje se da će ga u početnoj jedanaestorki zamijeniti Frenkie De Jong", piše Sport i zaključuje:

"Neki ljudi u Barceloni žele staviti Suareza, Rakitića, Albu i Busquetsa na prodaju kako bi pomladili mnomčad i u isto vrijeme olakšali klupski proračun".

Linker
24. travanj 2024 13:20