REUTERS/Juan Medina
UDARAC ZA MADRIĐANE

LOŠE VIJESTI ZA ZIDANEA I REALOVE NAVIJAČE Velika zvijezda završila na štakama, Kraljevi ostali bez dvojice supervažnih igrača za okršaj s Barcelonom?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2019. 15:01

Realov trener Zinedine Zidane saznao je loše vijesti od liječničke službe kluba.

Naime, Eden Hazard propustit će nadolazeći El Clasico (18. prosinca) zbog stres frakture gležnja desne noge, dok je upitan i nastup Brazilca Marcela.

Hazard je nastradao u utakmici Lige prvaka protiv PSG-a nakon nespretnog starta Thomasa Meuniera, ali se Zidane nadao da je riječ o lakšoj ozljedi. Međutim, situacija je zapravo puno ozbiljnija i dokazuje to činjenica da se Hazard u srijedu navečer na božićnoj večeri pojavio na štakama.

Soccer Football - La Liga Santander - Atletico Madrid v Real Madrid - Wanda Metropolitano, Madrid, Spain - September 28, 2019   Real Madrid's Eden Hazard reacts during the match    REUTERS/Juan Medina
REUTERS

Kada će se točno Hazard natjecateljskom nogometu vratiti nije poznato, ali španjolski mediji tvrde da je prvi ovosezonski derbi Reala protiv Barcelone definitivno izgubljen i da će Zidane početi pripremati formaciju 4-4-2 s Garethom Baleom i Karimom Benzemom u vrhu napada.

Još jedna loša vijest za Zidanea je ozljeda Marcela koji ima problenma s listom i također bi mogao propustiti veliki derbi.

Linker
23. travanj 2024 13:37