Alex Caparros/Getty Images
BRANI SVOJE IGRAČE

'LUKA JE IGRAO S TEMPERATUROM 39.4' Realov trener otkrio veliku žrtvu hrvatskog maestra nakon utakmice i poteza koji mu je donio brojne kritike

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2019. 13:23

Realov trener Santiago Solari našao se na udaru kritika nakon vađenja Luke Modrića iz igre u zaostaloj utakmici 17. kola španjolskog nogometnog prvenstva na gostovanju kod Villarreala.

Završilo je 2:2 i Real je tako prosuo dva važna boda u utrci za naslov, a Modrić je iz igre izvađen u 63. minuti kada ga je zamijenio Federico Valverde.

"Luka se oporavlja od prehlade i dao je najviše što je trenutno mogao. Sretan sam da je uoopće mogao odigrati tih 60, 65 minuta, tako smo ustvari i planirali prije utakmice", rekao je Solari nakon susreta.

Danas je iznio nove, dosad nepoznate detalje o Modrićevom zdravlju i ne samo njegovom.

"Nitko ne igra u više natjecanja od nas ove godine i nitko nema manje odmora", započeo je Solari, hvaleći srčanost svojih igrača.

"Igrači nemaju vremena za rekuperaciju. Bale je u Vigu igrao s otečenim gležnjem u drugom poluvremenu, Benzema je jedan od najvelikodušnijih napadača koje znam, Lucas svaku utakmicu trči 14 kilometara, Carvajal ima ogromno srce, a Modrić je neki dan igrao s temperaturom od 39.4 Celcijusa jer je bilo važno da igra taj dan. Požrtvovnost naših igrača je neupitna i oni to iznova dokazuju", objasnio je Solari.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 01:53