REUTERS/Alberto Lingria
VELIKI PREOKRET ATLETICA

LUKA MODRIĆ ASISTENT ZA 'SPAS' REAL MADRIDA Kraljevski klub opet bez pobjede, Bale zabio dva gola, pa zaslužio isključenje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2019. 01:05

Nogometaši madridskog Reala remizirali su 2:2 na gostovanju kod Villarreala u 3. kolu španjolskog nogometnog prvenstva.

Real je tako nakon tri kola ostao samo na jednoj pobjedi ostvarenoj u prvom kolu u gostima kod Celte (3:1). U preostala dva kola upisali su dva remija.

Golom Gerarda Morena iz 12. minute Villarreal je vodio 1:0, a Gareth Bale izjednačio je u 45. na dodavanje Danija Carvajala.

Moi Gomez donosi novo vodstvo Villarrealu u 74. minuti, a Bale svojim drugim golom u 86. minuti postavlja konačnih 2:2. Za taj je gol Baleu asistirao Luka Modrić koji je ušao u igru 18 minuta ranije umjesto Luke Jovića.

Modrić se izborio za jednu loptu na sredini igrališta, povukao prema kaznenom prostoru domaćih te predao na desnu stranu gdje je bio Bale koji je iznenadio domaćeg vratara pogotkom u bliži kut.

Duboko u sudačkoj nadoknadi kod Reala je pocrvenio upravo Bale.

Nogometaši Atletica slavili su teškom mukom kod kuće protiv Eibara s 3-2, dok je uvjerljiva bila Valencia.

Eibar je nakon 20 minuta vodio s 2-0, a momčad Atletica je ipak izvukla pobjedu golom Thomasa Parteya u 90. minuti. Valencia je s 2-0 nadigrala Mallorcu, dok je Granada u gostima s čak 3-0 pobijedila Espanyol.

Linker
19. travanj 2024 07:15