REUTERS/Sergio Perez
PIŠE MARCA

'LUKA MODRIĆ JE JEDNA OD NAJVEĆIH REALOVIH NADA' U sezoni iz noćne more kapetan Vatrenih je svjetlo na kraju tunela: 'Držao je momčad samostalno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2018. 09:19

Real Madrid igra sezonu iz noćne more. Nakon 22 kola u španjolskom prvenstvu za vodećom Barcelonom zaostaju nevjerojatnih 19 bodova, a jedina preostala šansa za naslov u sezoni im je Liga prvaka u kojoj u osmini finala idu na moćni PSG.

Ali nije sve tako crno za Real, piše Marca. U tekstu pod naslovom 'Modrić daje nadu Realu', piše: "Sjajne vijesti za Real koji je okružen silnim sumnjama je što je Luka Modrić dosegao svoju najbolju razinu. Utakmica protiv Levantea (2:2) je to potvrdila. Hrvat je bio posvuda, držao je momčad gotovo samostalno, čak iako je riječ o Madridu. Pozitivnosti treba uoči posjeta PSG-a na Santiago Bernabeu za tjedan dana, a Modrić je jedna od Realovih najvećih nada", piše novinar J.M. Fernandez.

"Brojke govore o Modrićevoj važnosti, a skoro u svim aspsktima igre on je iznad prosjeka. S 974 dodavanja odmah je iza Kroosa (1088), uz 89.52% točnosti. Iako je istina Nijemac ima 92.24% točnosti, njegovo područje djelovanja manje je rizično od onog Hrvata koji uvijek teži okomitijoj igri i više riskira u posljednjem dodavanju", zaključuje autor teksta.

Linker
26. travanj 2024 22:51