Laurence Griffiths/Getty Images
BITKA ZA MADRID

'LUKA MODRIĆ MORA ZASJATI, BEZ NJEGOVE ČAROLIJE REAL PATI' Marca najavila veliki gradski derbi, a bivši Vatreni prognozirao pobjednika

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 18. studeni 2017. 12:00

Večeras s početkom u 20.45 Atletico ugošćuje Real u velikom madridskom derbiju u sklopu 12. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

I Real i Atleticoza vodećom Barcelonom zaostaju velikih osam bodova i eventualni poraz bi ih dodatno udaljio iz utrke za naslov prvaka.

Marca je u svojoj najavi utakmice izdvojila sedam zvijezda iz obiju momčadi od kojih se večeras očekuje da zasjaju i pokažu zašto su među najboljima na svijetu. Među njima je i Luka Modrić, a tu su još, Ronaldo, Benzema, Marcelo, Gameiro, Carrasco i Griezmann.

"Luka Modrić nije na očekivanoj razini, a bez čarolije hrvatskog čarobnjaka Real pati", piše Marca.

Bivši hrvatski reprezentativac Robert Jarni smatra da će Real Madrid pobijediti s 1:0 te vjeruje da će Mateo Kovačić ući u dobru formu kada nakon ozljede uhvati ritam.

- Prognoziram rezultat kojeg Atletico najviše voli, 1-0, ali za Real Madrid - rekao je Jarni smijući se preko telefona u razgovoru za postaju Radio Marca.

- Igrao sam protiv Atlética kada je ondje igrao Simeone. Cholo je za svoju ekipu bio fenomen. Karakter kakav je imao kao igrač, sada ima kao trener. Sjećam se kada su gubili 2:0 a on uporno nastojao izboriti isključenje protivničkog igrača - prisjetio se Jarni. - Derbiji između Atletica i Real Madrida su uvijek bili tvrdi, natjecateljski. Vidjet ćemo što će biti.

Jarni ne smatra da će nakon derbija biti odlučeno prvenstvo.

- Onaj tko izgubi, a u slučaju da Barcelona pobijedi, zaostajat će 12 bodova što je osjetna razlika. U Španjolskoj se međutim nikada ne zna, tu dolazi do dobrih i loših nizova. Sjećam se kada je svojedobno Real Madrid unatoč prednosti od 12 bodova bio izgubio prvenstvo na Tenerifama - dodao je Jarni.

Linker
25. travanj 2024 00:15