Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
NIJE SKRIVAO RAZOČARANJE

LUKA MODRIĆ NAKON GORKOG RAZOČARANJA OTVORENO PROGOVORIO O NAJVEĆEM REALOVOM PROBLEMU 'Moramo jasno reći, ovdje se ne radi o nedostatku sreće...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. siječanj 2019. 23:19

Luka Modrić nije skrivao razočaranje nakon 2:0 domaćeg poraza od njegovog Real Madrida od Real Sociedada u sklopu 18. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

"Mnogi od nas nisu na svojoj najboljoj razini. Ne mogu nam se takva sra*a događati svaku utakmicu", rekao je Modrić u miks-zoni nakon utakmice protiv Real Sociedada, aludiravši na jedanaesterac nakon kojeg su gosti poveli već u 3. minuti.

Upitan je Modrić i što se događa u Realu?

"Moramo jasno reći, ovdje se ne radi o nedostatku sreće. Stvaramo puno prilika, ali lopta ne ulazi u mrežu. Postoji više razloga koji mogu objasniti zašto nam ne ide dobro, prenose Modrićeve riječi Marca i As.

Progovorio je Modrić o sucu i spornim sudačkim odlukama.

"Možda nije imao svoj dan, ali naš problem nije sudac ili VAR, iako nam nisu ni pomogli, mi imamo druge probleme".

Najspornija je situacija o nedosuđenom jedanaestercu iz 65. minute nakon starta vratara Rullija na Viniciusu.

"Sudac mi je rekao da su njemu rekli da penala nije bilo. Čini mi se nevjerojatnim da nisu provjerili, ali tako je".

O potencijalnom dolasku pojačanja u siječnju.

"Ne mogu ulaziti u to. Postoje drugi ljudi koji o tome odlučuju. Mi treniramo dobro, ali lopta nam ne ulazi u gol. Moramo biti opasniji u napadu i preokrenuti stvari".

Za kraj je Modrić progovorio o budućnosti.

"Moramo se puno popraviti, nismo u idealnoj situaciji, ali moramo djelovati homogenije na travnjaku kao momčad. Idemo utakmicu po utakmicu, trebamo ovo podnijeti muški i popraviti stvari".

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 14:43