Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
NAJBOLJA IZVEDBA SEZONE

LUKA MODRIĆ OSVANUO NA NASLOVNICI MARCE Oštre riječi kapetana Vatrenih imale su glasan odjek u svlačionici Reala

Nakon 2:0 pobjede Real Madrida protiv Seville u 20. kolu španjolskog nogometnog prvenstva madridski mediji puni su hvale za kapetna Vatrenih
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2019. 17:39

"Luka Modrić nedavno je glasno govorio o Realovim problemima i reakcije na njegove komentare bile su pozitivne. Od javnog istupa nakon poraza od Real Sociedada Real Madrid je pobijedio Betis i Sevillu i prošao Leganes u Kupu kralja", započinje novinar Marce Luis Alberto Diaz svoj tekst koji je osvanuo na naslovnici uglednog portala.

"Mnogi od nas nisu na svojoj razini i to se ne radi o nedostatku sreće", rekao je javno Modrić, a te riječi očito su imale glasnog odjeka i u svlačionici Kraljevskog kluba. Igrači su podigli razinu svoje igre, a Modrić je protiv Seville su subotu u 2:0 pobjedi odigrao jednu od najboljih utakmica sezone", nastavlja Diaz.

"Imao je 71 uspješno dodavanje, 12 neuspješnih, 4 udarca, tri presječene lopte i zabio je jeddan gol. Napokon je vlasnik nagrada The Best i Zlatna lopta pokazao svoju najbolju formu ove sezone, verziju onog igrača na kojeg smo navikli. Dobro se nosio s pritiskom i svaki put kada bi njegova momčad izgubila loptu, on je bio taj koji ju je prvi pokušavao vratiti i pokretač stvari u napadu. A valja i reći da je sudjelovao kod oba Realova gola", zaključuje Marca u svom tekstu.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 20:33