Denis Doyle Getty Images
OPET MEĐU STRIJELCIMA

LUKA MODRIĆ PONOVO JE ZABIO, REAL NA NJEGOV POGON PREUZEO VRH! Kapetan Vatrenih na najbolji način okrunio fantastičnu partiju i potopio Getafe

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2020. 18:59

U susretu 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva madridski Real je kao gost pobijedio Getafe rezultatom 3:0. Prvi pogodak postigao je Raphaël Varane na asistenciju Ferlanda Mendyja, odnosno gol je na kraju upisan kao autogol vratara Getafea Davida Sorije. U skoku su bili Varane, Jaime Mata i Soria, a čini se da je upravo španjolski vratar rukom poslao loptu u vlastitu mrežu.

Na 2:0 povisio je Varane, ovog puta bio je to čisti zgoditak, dok je asistenciju upisao Toni Kroos.

Pečat na uvjerljivo slavlje Kraljevskog kluba stavio je hrvatski maestro Luka Modrić. Pogotkom u sudačkoj nadoknadi (90'+6') postavio je konačan rezultat na asistenciju Fedea Valverdea. Luka je pritom u sprintu prešao više od pola terena, pravovremeno je utrčao u šesnaesterac te je Valverdeov 'poklon' s(p)retno pospremio u mrežu.

GETAFE, SPAIN - JANUARY 04: Luka Modric of Real Madrid celebrates with teammates after scoring his team's third goal during the La Liga match between Getafe CF and Real Madrid CF at Coliseum Alfonso Perez on January 04, 2020 in Getafe, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
Denis Doyle Getty Images

Real Madrid je privremeno preskočio Barcelonu na tablici i s 40 bodova zasjeo na prvo mjesto. Getafe je sedmi s deset bodova manje, a Barca trenutno druga s 39. Nogometaši Barcelone večeras će na RCDE stadionu odigrati gradski derbi protiv Espanyola.

Linker
24. travanj 2024 11:47