MADRID, SPAIN - NOVEMBER 23: Luka Modric of Real Madrid scores his team's third goal during the La Liga match between Real Madrid CF and Real Sociedad at Estadio Santiago Bernabeu on November 23, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

ZA NJIH NEMA DILEME

LUKA MODRIĆ SE OGLASIO IZ IZOLACIJE U trenucima dok svijet potresa teška kriza u Realu jasno odgovorili na pitanje hoće li rezati plaće igračima

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 26.03.2020. u 19:22

 • Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić poručio je u četvrtak da nema zdravstvenih poteškoća u Madridu, žarištu koronavirusa, gdje se nastavio individalno pripremati u svojoj kući.

  Real Madrid je istovremeno izvijestio kako neće smanjivati plaće premda su utakmice otkazane do daljnjeg.

  "Nemoj se predavati. Pati sada i živi ostatak života kao šampion", citirao je 34-godišnji Modrić bivšeg boksača Muhhamada Alija na svojom Instragram profilu na kojem je i objavio svoju fotografiju na kojoj se vidi kako vježba.

  Igrači Real Madrida nalaze se u kućnoj karanteni od 12. ožujka, kada je košarkašu Treyu Thompkinsu dijagnosticiran koronavirus. Sportski kamp na sjeveru grada je od tada zatvoren, a igrači samostalno vježbaju u svojim velikim luksuznim kućama u predgrađu Madrida.

   

  U Madridu je 14.600 inficiranih ljudi od ukupno  56.200 oboljelih u Španjolskoj. U srijedu je izvanredno stanje produženo za dodatna dva tjedna, do 11. travnja.

  Predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales rekao je u srijedu da nije vrijeme za razgovore oko datuma mogućeg nastavka prvenstva.

  "Nećemo nagađati, puno je žrtava", izjavio je na konferenciji za medije. Savez i La Liga, organizator natjecanja, prethodno su poručili kako će vlada odlučiti kada se može igrati.

  Uprava Real Madrida procjenjuje da će moći podnijeti teret plaća svojih nogometaša i košarkaša tijekom tog razdoblja.

  “Nema govora o rezanju. Real Madrid neće dirati plaće niti ugovore svojim igračima“, rekao je klupski dužnosnik za Hinu.

  Njegov najveći rival Barcelona nastavila je u četvrtak pregovore sa svojim igračima oko smanjenja plaća za razdoblje dok traje izvanredno stanje.

  Iz drugih medija