Sergio Perez / REUTERS
ISPRIKA KAPETANA VATRENIH

LUKA MODRIĆ SE POSUO PEPELOM ZBOG GRIJEHA IZ 2012. GODINE 'Žao mi je što je tako završilo, nadam se da navijači razumiju zašto sam to učinio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2018. 11:57

Kapetan hrvatske reprezentacije i apsolutna zvijezda svjetskog nogometa, Luka Modrić posljednjih je godina jedan od najvažnijih igrača Real Madrida. Još u vremenu kada je nosio dres Dinama moglo se vidjeti kako je riječ o vrhunskom talentu, a prvo veliko priznanje za svoj rad dobio je 2008. godine kada je sa Maksimira preselio na White Hart Lane u redove Tottenhama za 21 milijun eura.

Nakon četiri godine provedene u Londonu stigao je poziv iz Real Madrida koji Luka jednostavno nije mogao odbiti.

Osim Reala za reprezentativca Vatrenih bili su zainteresirani PSG i Chelsea, ali Modrić je Madrid vidio kao jedinu opciju. Ipak, rastanak s Tottenhamom nije okončan na najljepši način obzirom kako je Luka neko vrijeme odbijao trenirati i igrati za Spurse, a zbog toga danas žali.

- Žao mi je što s Tottenhamom nisam uspio osvojiti niti jedan naslov iako smo igrali dobar i atraktivan nogomet. Žao mi je i zbog načina na koji sam napustio klub, nadam se da je navijačima jasno da sam samo slijedio svoj san - kazao je Modrić u razgovoru za magazin FourFourTwo.

Po dolasku u Real, Marca je Modrića proglasila najgorim pojačanjem te sezone, ali to je bila kratka epizoda jer Luka se ubrzo prometnuo u jednu od najvećih zvijezdi svjetskog nogometa. Luka je u razgovoru također istaknuo kako i dalje prati zbivanja u bivšem klubu.

- Pratim li rezultate? Naravno, uvijek kada imam vremena. Uživam gledati Tottenham i sviđa mi se što su u klubu napravili posljednjih sezona. Igraju napadački nogomet i smatram kako Spursi mogu uzeti naslov prvaka u skoroj budućnosti.

Linker
24. travanj 2024 00:38