GIUSEPPE CACACE / AFP
ODLUKA PADA NA LJETO

'LUKA MODRIĆ U RUKAMA DRŽI SVE KLJUČEVE' Kapetan Vatrenih osvanuo na naslovnici Marce: 'Njegova budućnost uvelike ovisi o jednom čovjeku...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2020. 09:31

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić osvanuo je danas na naslovnici tiskanog izdanja prestižne Marce.

Španjolci pišu o 'slučaju Luke Modrića' aludirajući na njegovu situaciju i budućnost u 'Kraljevskom klubu'. Naime, Modriću aktualni ugovor s Realom istječe na ljeto 2021. godine, što znači da će na ulazu u posljednju godinu ugovora sljedeće zime imati pravo pregovora s zainteresiranim klubovima. Dakako, sve ukoliko se u Realu ne odluče ponuditi mu produljenje ugovora. A hoće li se to dogoditi i dalje je nepoznanica.

'Modrić drži sve ključeve', naslov je koji stoji na Marci, a u tekstu se navodi da će kapetan Vatrenih odluku o budućnosti donijeti na ljeto, kao i njegov veliki prijatelj i kapetan Reala Sergio Ramos koji isto ulazi u posljednju godinu ugovora.

"Modrić sigurno neće potpisivati novi ugovor da bi sjedio na klupi i želi igrati, a hoće li, moglo bi uvelike ovisiti o Martinu Odegaardu na kojeg u Madridu itekako računaju", provlači Marca u svom tekstu, aludirajući na 21-godišnjeg norveškog veznjaka madridskog kluba na posudbi u Real Sociedadu.

Podsjećamo, Modrić je prešao u Real 2012. godine iz Tottenhama, s Kraljevima je osvojio četiri naslova u Ligi prvaka, a poznat je interes američkih klubova DC Uniteda i Inter Miamija, kao i milanskog Intera za njegovo dovođenje...

Linker
20. travanj 2024 03:44