REUTERS/Andrew Boyers
PUN SAMOPOUZDANJA

'LUKA MODRIĆ VRATIO JE OSMIJEH KOJI JE SVE USREĆIO' Marca posvetila velik tekst kapetanu Vatrenih u kojem otkriva uzrok njegovog 'preporoda'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. siječanj 2019. 12:17

Luka Modrić jedan je od najzaslužnijih za povratak Real Madrida na pobjedničke staze. Zaključak je to velikog teksta kojeg je kapetanu Vatrenih posvetila Marca.

"Luka Modrić se vratio", rečenica je kojom španjolski novinar Hugo Cerezo započinje svoj tekst pod naslovom 'Modrić - desetka više nego ikad'.

"Vratio je pravu formu u siječnju, a čini se da je taktička promjena doprinijela u njegovoj ulozi desetke na terenu", navodi Cerezo, koji se prisjeća kako se hrvatski veznjak vratio iscrpljen s SP-a u Rusiji i da je propuštanje pune predsezone bilo ključ za njegove slabije igre u prvom dijelu sezone.

"Luka sada igra više nego ikad, čini to sa slobodom i samopouzdanjem i blizu je svoje optimalne forme. Zabio je tri gola u zadnjih sedam utakmica, u finalu Klupskog SP-a i protiv Betisa i Seville, a ima nesreće što nije i više jer mu je protiv Villarreala poništen gol, a Diego Lopez dva puna vrlo dobro obranio protiv Espanyola. Tri gola i dvije asistencije, to su njegove brojke u prošlom mjesecu i rijetkost je da ne puca na gol ovih dana...Modrić je napravio iskorak i ističe se više nego ikad jer je to Solari od njega zatražio. Argentinac želi da osvajač Zlatne lopte igra s više slobode no ikad i da redovito ulazi u suparnički kazneni prostor, a rezultati su evidentni. Nakon njegovog kritičkog osvrta iza poraza od Real Sociedada momčad je reagirala. Otad je momčad na pravom putu, Modrić je vratio osmijeh koji je sve usrećio", zaključuje se u tekstu.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 04:04