Soccer Football - Club World Cup - Final - Real Madrid v Al Ain - Zayed Sports City Stadium, Abu Dhabi, United Arab Emirates - December 22, 2018 Real Madrid's Sergio Ramos celebrates scoring their third goal with Luka Modric REUTERS/Andrew Boyers - RC1C552090F0
REUTERS/Andrew Boyers

IMPRESIVNE BROJKE

LUKI MODRIĆU NUDE PRAVO BOGATSTVO!? Španjolci pišu o sjajnom ugovoru za kapetana Vatrenih koji bi mogao prevagnuti

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 19.02.2019. u 21:16

 • O budućnosti Luke Modrića u Real Madridu medijski se nagađa već neko vrijeme, a sada španjolski mediji javljaju da će 'Kraljevski klub' kapetanu Vatrenih definitivno ponuditi produljenje.

  Aktualni ugovor osvajaču Zlatne lopte istjeće na ljeto 2020. godine, a Telemadrid javlja da će 33-godišnjem veznjaku biti ponuđeno dvogodišnje, a ne jednogodišnje produljenje kako se prvotno nagađalo, uz povećanje plaće na 12 milijuna eura godišnje. Ako se uzme u obzir da Modrić trenutno zarađuje oko 8 milijuna eura, za njega bi to bilo osjetno povećanje plaće.

  Screenshot
   

  Modrić je ranije u svojim izjavama za medije isticao koliko je zadovoljan u Realu i da bi volio ostati u klubu čim dulje, a ovakva ponuda, ukoliko do nje i dođe, zadržala bi ga vjerojatno u Madridu i moguće prevagnula, da ostane do završetka karijere.

  Vijest da će Real ponuditi Modriću novi bogati ugovor prenio je i Mundo Deportivo.

  Od ranije je dobro poznato da je veliki interes za dovođenje Modrića prošlog ljeta pokazao milanski Inter i da pažljivo osluškuju vijesti iz Madrida.

  Iz drugih medija