Alex Caparros/Getty Images
VATRENI OBJASNIO SITUACIJU

'MENI SE NIJE PROBLEM ISPRIČATI!' IVAN RAKITIĆ OBJASNIO 'INCIDENT' O KOJEM BRUJI ŠPANJOLSKA: 'Pa ja te ljude poznajem'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2019. 16:11

Priče o Ivanu Rakitiću u posljednje se vrijeme često pojavljuju u medijima. Kada tema nije njegova 'selidba' u Inter, onda je to, barem u ovih zadnjih nekoliko dana, Ivanov posjet Sevilli na kojem su mu zamjerili brojni navijači Barcelone.

U nedjelju je ugledni španjolski AS objavio kako su hrvatskog veznjaka posjetili pripadnici radikalne navijačke skupine Boixos Nois koji su htjeli s njim porazgovarati o fotografiji s fešte "Feria de Abril" gdje se nasmijan bio u društvu sina bivšeg predsjednika Seville Josea Maria del Nida Carrasca.

Cijeli 'incident' prema pisanjima Španjolaca mirno je riješen nakon što im je Vatreni objasnio da je u Sevillu otišao zbog obitelji.

Screenshot: As


U nedjelju navečer Barcelona je u pretposljednjem kolu s 2:0 pobijedila Getafe, a Rakitić je igrao do 62. minute kada ga je zamijenio Alena. Hrvat se nakon odigrane utakmice još jednom javno ispričao navijačima, ali i objasnio što se zapravo događalo pred njegovom kućom.

"Meni se nije problem ispričati. Otac sam i muž, a obitelj mi je najvažnija. Otišao sam u Sevillu kako bih bio s obitelji. Netko me je upitao za fotografiju, a ja to nikada ne odbijam. Prihvaćam svačije mišljenje, ali napominjem da je nogomet moj život. Odgovoran sam i želim samo najbolje stvari za svoje suigrače i sebe", izjavio je Rakitić nakon utakmice, a onda demantirao 'incident' pred kućom koji su nakon objave AS-a prenijeli brojni mediji.

"Nemam pojma od kuda dolaze takve stvari. To su bile dvije osobe koje poznajem. Razgovarali smo, no sve je bilo pozitivno i dali su mi svoju podršku", zaključio je hrvatski veznjak čije riječi prenosi Mundo Deportivo.

Linker
23. travanj 2024 12:26