Football Soccer - Barcelona v Valencia - Spanish La Liga Santander - Camp Nou stadium, Barcelona, Spain - 19/3/17 - Barcelona's Lionel Messi celebrates his second goal during the match. REUTERS/Juan Medina
REUTERS

NAVIJAČI MOGU ODAHNUTI

MESSI DOGOVORIO NOVI UGOVOR S BARCOM Ostaje minimalno još 4 godine, a od odštetne klauzule zavrtjet će se u glavi svim arapskim i kineskim vlasnicima!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 08.06.2017. u 13:50

 • Leo Messi cijelu je praktički sezonu držao sve navijače Barcelone na iglama jer nije potpisao novi ugovor. Govorilo se kako Messi prije kraja karijere želi isprobati igranje u drugim najjačim ligama te kako će prihvatiti bogatu ponudu primjerice Manchester Cityja, no danas svi oni zabrinuti mogu odahnuti.

  Naime, Messi i njegov otac sve su dogovorili s Barcom, a potpis bi trebao 'pasti' najkasnije u srpnju. Ugovor će trajati do 2021. godine plus opcija još jedne godine, odštetna klauzula postavljena je na nevjerojatnih 400 milijuna eura.

   

  "To je ono što sam i želio. Oduvijek sam sanjao da završim karijeru u Barceloni", rekao je Messi za jednu kinesku televiziju.

  S obzirom na visinu odštetne klauzule koja je previsoka i za ultrabogate arapske i kineske vlasnike europskih klubova, Messi će najvjerojatnije i završiti karijeru u Barceloni na radost svih ljubitelja katalonskog velikana.