REUTERS
NAVIJAČI MOGU ODAHNUTI

MESSI DOGOVORIO NOVI UGOVOR S BARCOM Ostaje minimalno još 4 godine, a od odštetne klauzule zavrtjet će se u glavi svim arapskim i kineskim vlasnicima!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. lipanj 2017. 15:50

Leo Messi cijelu je praktički sezonu držao sve navijače Barcelone na iglama jer nije potpisao novi ugovor. Govorilo se kako Messi prije kraja karijere želi isprobati igranje u drugim najjačim ligama te kako će prihvatiti bogatu ponudu primjerice Manchester Cityja, no danas svi oni zabrinuti mogu odahnuti.

Naime, Messi i njegov otac sve su dogovorili s Barcom, a potpis bi trebao 'pasti' najkasnije u srpnju. Ugovor će trajati do 2021. godine plus opcija još jedne godine, odštetna klauzula postavljena je na nevjerojatnih 400 milijuna eura.


El Día Después (24-04-2017)- El Clásico de Messi

"To je ono što sam i želio. Oduvijek sam sanjao da završim karijeru u Barceloni", rekao je Messi za jednu kinesku televiziju.

S obzirom na visinu odštetne klauzule koja je previsoka i za ultrabogate arapske i kineske vlasnike europskih klubova, Messi će najvjerojatnije i završiti karijeru u Barceloni na radost svih ljubitelja katalonskog velikana.

Linker
20. travanj 2024 16:26