REUTERS
LUDA UTAKMICA

MIRNI TRENER BARCELONE POLUDIO NAKON SPEKTAKULARNOG PORAZA S DEVET GOLOVA! 'Strašno sam ljut, pa zabili su nam gotovo iz svakog napada!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2018. 13:16

Barcelona ipak neće završiti prvenstvo bez poraza. U spektakularnoj utakmici 37. kola Levante je svladao prvaka 5:4, a teško se sjetiti kada je Barcelona primila pet golova u jednoj utakmici, posebice u Primeri.

Junak Levantea bio je autor hat-tricka Emmanuel Boateng. Zanimljiv je statistički podatak koji kaže da je Boateng prvi igrač, koji je zabio tri gola Barceloni u ligi od Diega Forlana kojem je to uspjelo 2005. Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu cijelu utakmicu.

"Strašno sam ljut zbog ovog poraza i činjenice da prvenstvo nećemo završiti bez poraza. Ali bez obzira na sve što me u ovome trenutku ljuti, moram naći rješenje za ovakvu slabu igru. Bila je uto utakmica puna iznenađenja, Levante je u odličnoj formi, strašno su efikasni, vrlo dobro su otvorili utakmicu i napravili su nam puno problema u kontranapadima. Utakmica je zapravo odlučena na početku drugog poluvremena u tih ludih desetak minuta. Inače smo bolji u zaustavljanju takvih brzih kontranapada, ali danas je to jednostavno bilo nemoguće - zabili su skoro iz svakog napada", rekao je Valverde.

SVE GOLOVE S UTAKMICE LEVANTE - BARCELONA POGLEDAJTE OVDJE

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
25. travanj 2024 11:03