Aitor Alcalde/Getty Images
PIŠE SPORT

NA KLUPU BARCELONE DOLAZI KLUPSKA LEGENDA? Nakon velike krize katalonskog kluba španjolski mediji se raspisali o potencijalnoj smjeni Valverdea

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2018. 17:58

Ukoliko je za vjerovati napisima španjolskih medija Ernestu Valverdeu klima se trenerska klupa u Barceloni.

Nakon kikseva Barcelone protiv Girone (2:2), Leganesa (poraz Barcelone 2:1) i Athletic Bilbaa (1:1) u španjolskim medijima zakotrljala se priča da je Valverdeu na Camp Nou vrijeme odbrojano i da predsjednik kluba Josep Bartomeu već traži zamjenu.

Katalonski Sport tako piše da je na vrhu popisa želja Thierry Henry, legendarni bivši napadač Arsenala i Barcelone koji bi tu dužnost mogao preuzeti na kraju sezone, ali i ranije ako se crni niz nastavi. Prvi izbor Baromeua bio bi Pep Guardiola, ali teško je očekivati da će on napustiti Manchester City.

S druge strane, aktualni pomoćnik belgijskog izbornika Roberta Martineza želi samostalan trenerski angažman, a ostaje za vidjeti jesu li mu u Barceloni spremni povjeriti svoje zvijezde.

FILE PHOTO: Soccer Football - World Cup - Belgium Training - Spartak Stadium, Moscow, Russia - June 22, 2018   Belgium assistant coach Thierry Henry during training   REUTERS/Carl Recine/File Photo
REUTERS/Carl Recine/File Photo

Henry je boje Barcelone branio između 2007. i 2010. godine nakon transfera iz Arsenala, a s katalonskim klubom osvojio je sezone 2008/09 povijesni 'treble'.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 18:40