Francois Nel/Getty Images
ISKUPLJENJE U BEOGRADU

NAJBOLJI SPORTAŠI SVESRDNO POMAŽU SVOJOJ ZEMLJI! Nestašni dečko srpskog nogometa pod prijetnjom zatvorske kazne donirao novac za respiratore

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2020. 19:37

Puno smo proteklih dana spominjali mladog srpskog napadača iz madridskog Reala, Luku Jovića. Radilo se, baš uvijek, o nekoj priči u negativnom kontekstu. Prvo je uz dopuštenje Zinedinea Zidanea stigao iz španjolske u srpsku prijestolnicu, ali po dolasku na beogradski aerodrom nije otišao u samoizolaciju, kako je propisano.

Odlučio se najprije malo proveseliti na rođendanu svoje djevojke, prošetati Beogradom, a tek onda krenuti kući na 14-dnevnu karantenu. Možda bi sve to i prošlo neopaženo da se ne radi o velikoj zvijezdi i srpskom reprezentativcu. Netko ga je "snimio", vidjela ga je i policija pa je protiv njega podignuta kaznena prijava.

Jovićeva karantena i dalje traje, a ako je prekrši može dobiti devet tisuća kuna kazne ili tri godine zatvora. Uza sve to, stigle su vijesti iz njegova kluba koje govore da bi ga mogli poslati negdje na posudbu, budući da Jovićeve izvedbe nisu baš najbolje, blago rečeno.

Ipak, nestašni dečko srpskog nogometa odlučio se nekako iskupiti, tako ove subote dolaze "migovi" o tome kako je Jović državi donirao 50 tisuća eura za nabavku respiratora. Najprije se javio srpskim zdravstvenim djelatnicima koji su ga uputili u način kako će im donirati novac, a onda je Jović to i učinio. Podsjetimo, u petak je velik novac Srbiji donirao i prvi tenisač svijeta, Novak Đoković.

Linker
26. travanj 2024 06:14