REUTERS/Juan Medina
'NOVI JE IZAZOV PRED NAMA'

NAKON 'MRŠAVOG' EL CLASICA MODRIĆEV TRENER IZNENADIO ODGOVOROM TKO JE NAJBOLJI TRENER SVIJETA 'Bez sumnje, nema boljeg, svugdje je osvajao trofeje!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2019. 17:40

Završile su polemike u vezi 'mršavog' El Clasica koji je prvi put nakon 17 godina završio bez golova. Nogometaši Kraljevskoga kluba okreću se 18. kolu španjolskoga prvenstva gdje ih u nedjeljnome susretu na Santiago Bernabeuu očekuje sedmoplasirana momčad lige Athletic Bilbao.

"Novi je izazov pred nama, i to iznimno težak. Dolazi nam suparnik koji protiv nas uvijek odigra vrlo dobro. Imaju izvrsnu sezonu, ali mi znamo što nam je činiti i spremni smo da pokažemo svoju snagu", izjavio je strateg Reala Zinedine Zidane na presici dan uoči dvoboja.

Osvrnuo se i na ždrijeb osmine finala Lige prvaka gdje ih čeka jedna od najopasnijih momčadi svijeta Manchester City predvođena Pepom Guardiolom.

Završio je ždrijeb osmine finala Lige prvaka u kojem su se našli samo klubovi iz liga petice. Kuglice u Nyonu spojile su tako Chelsea i Bayern u kojem će snage odmjeriti dvojica Vatrenih, Mateo Kovačić i Ivan Perišić.

Uvjerljivo najjači par drugog kruga je onaj između Real Madrida i Manchester Cityja, dok će Ivan Rakitić i njegova Barcelona put do četvrtfinala tražiti preko Napolija.

Uskoro opširnije...

PAROVI OSMINE FINALA:

Termini Lige prvaka:

OSMINA FINALA

- prve utakmice 18-19. i 25-26. veljače, uzvrati 10-11. i 17-18. ožujka 2020.

ČETVRTFINALE

- prve utakmice 7-8. travnja, uzvrati 14-15. travnja 2020.

POLUFINALE

- prve utakmice 28-29. travnja, uzvrati 5-6. svibnja 2020.

FINALE

- 30. svibnja 2020. u Istanbulu

"Bez sumnje, Pep je po mojemu mišljenju najbolji trener svijeta. Bit će poseban doživljaj sastati se ponovno s njim nakon nekoliko sezona. Da je najbolji, pokazao je već više puta dosad - gdje god je radio, osvajao je trofeje", zaključio je trener Madriđana.

Prva utakmica igrat će se u Madridu 26. veljače, a uzvrat je na rasporedu 17. ožujka 2020. u Manchesteru.

Linker
20. travanj 2024 09:55