Screenshot/ Superdeporte
DVOSTRUKA MJERILA

NASLOVNICA SA SVINJSKOM GLAVOM DIGLA BURU U ŠPANJOLSKOJ Povijesna svinjarija: Pogledajte žestok odgovor 'glumcima' iz Barcelone!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2016. 20:47

Incident koji se dogodio prošlog tjedna na utakmici Valencije i Barcelone ne prestaje zaokupljati španjolsku javnost. Tada su nogometaši Barcelone slavili pobjednički gol ispred navijača Valencije koji su ih brže-bolje zasuli bočicama s vodom.

I dok Barcelona potencira incident cijeli tjedan, iz Valencije su ogorčeni njihovim tezama i nastoje objektivnije prikazati slučaj.

Iako se na snimkama vidi kako boca dolijeće prema Luisu Suarezu, teško je shvatiti glumu nekolicine drugih igrača katalonskog kluba, napose Javiera Macherana koji se za glavu uhvatio iako mu ništa nije doletjelo u glavu.


Fans throws a bottle at Neymar & Suarez _ Leo... by velataslan


Valencia fan throwing a bottle at Paco Alcacer by goloviliga

Kako bilo, sportski dnevni list iz Valencije Super Deporte podsjetio je Katalonce da su i oni vični bacanju različitih predmeta, kao što je primjerice bilo u slučaju Luisa Figa. Portugalac je dugo nastupao za Barcelonu, a onda je prihvatio ponudu Real Madrida i postao omražen u Kataloniji.


FC barcelona fans throw pig head at luis figo 2002 by TheCultures

Kada se po prvi put vratio na Nou Camp, netko mu je iz publike bacio svinjsku glavu i zastrašio ga, a evo kako je Super Deporte skrenuo pozornost na 'zaboravljivost' Barceloninih pristaša.

Screenshot/ Superdeporte

Linker
20. travanj 2024 16:28