REUTERS
ZVIŽDUCI U MADRIDU

NASTAVLJA SE PROSIPANJE UGLEDA POSRNULOG VLADARA EUROPSKOG NOGOMETA Navijači u šoku, Real bolnim porazom na svome Santiago Bernabeuu zaključio sezonu!

Piše: HinaObjavljeno: 19. svibanj 2019. 16:19

U utakmici posljednjeg 38. kola španjolskog prvenstva Real Madrid je poražen na svom terenu, bolji od njega sa 2:0 bio je Real Betis.

Zinedine Zidane je u rezultatski nevažnoj utakmici izveo miješani sastav u kojem je svih 90 minuta odigrao naš Luka Modrić, a vratio se i ozlijeđeni Vinicius Junior.

Unatoč velikim imenima i zvijezdama, Real nije prikazao pravu igru, a gosti su dobrim nastupom u drugom dijelu s nekoliko nadahnutih akcija izigrali domaću obranu i neugodno iznenadili Santiago Bernabeu.

Betis je poveo golom Lorena u 61. minuti nakon asistencije Andresa Guardada, a na 2:0 je povećao u 75. minuti Jesé Rodriguez.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Real Betis - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - May 19, 2019   Real Madrid coach Zinedine Zidane shields his eyes from the sun   REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Real tako će sezonu završiti na trećem mjestu uz 12 poraza, najviše u zadnjih 20 godina, i zaostatkom od osam bodova za drugoplasiranim Atleticom i 18 bodova za Barcelonom koja kasnije igra protiv Eibara u gostima. Betis je zahvaljujući ovoj pobjedi skočio na deseto mjesto.

Linker
20. travanj 2024 08:56