Shaun Botterill/Getty Images
STATISTIKA JE JASNA

NERASKIDIVA VEZA MODRIĆA I RONALDA Iz Reala potvrdili ozljedu kapetana Vatrenih, pa objavili podatak koji dokazuje koliko je važan za najveću zvijezdu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. ožujak 2018. 23:43

Luka Modrić ponovno ima zdravstvenih problema.

Ozljeda zadnje lože udaljila ga je od natjecateljskog ritma u četiri utakmice, a vratio se na travnjak prošlog vikenda u okršaju protiv Eibara u kojem je sjajno asistirao Ronaldu.

Iz Reala su potvrdili da je Modrić danas propustio trening zbog bolova u listu i da je radio po posebnom programu u teretani.

Samim time njegov nastup u nedjeljnom ligaškom okršaju protiv Girone došao je pod veliki upitnik.

Istovremeno je Real na svojoj web-stranici objavio statistički podatak koji svjedoči koliko je Modrić važan za Cristiana Ronalda. Naime, Ronaldo je ove sezone zabio 33 gola u 34 utakmice, dok je Modrić na učinku od 2 gola i 4 asistencije. Zanimljivo, sve četiri Modrićeve asistencije u golove je pretvorio upravo - Ronaldo.

OVDJE POGLEDAJTE SJAJNU MODRIĆEVU ASISTENCIJU ZA RONALDA PROTIV EIBARA

"Modrić je najviše asistirao Cristianu u ovoj sezoni, a iza njega slijede Lucas Vazquez i Marcelo", stoji na klupskoj web-stranici.

Kapetan hrvatske reprezentacije asistirao je Ronaldu protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka, protiv Al Jazire na klupskom SP-u, protiv Real Sociedada i protiv Eibara prošlog vikenda.

Linker
20. travanj 2024 00:05