Luka Modrić
 REUTERS/Javier Barbancho / REUTERS
ČUDESNI MADRIĐANI

NESTVARAN REKORD MODRIĆA I DRUŠTVA! OVO JOŠ NITI JEDNOJ GENERACIJI 'KRALJEVSKOG KLUBA' NIJE USPJELO Nezaustavljivi Los Blancos oduševili Španjolsku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2018. 12:26

Real Madrid je u subotu na svom Santiago Bernabeu bez većih problema stgao do uvjerljive pobjee 4:1 protiv Leganesa i tako zasjeo na vrh La Lige. Još jednu sjajnu utakmicu odigrao je Francuz Karim Benzema koji je s dva nova pogotka ponovno kupio ljubav navijača 'kraljevskog kluba', dok su s druge strane mediji u Španjolskoj oduševljeni promjenom stila igre pod novim trenerom Julenom Lopeteguijem.

Bivši izbornik španjolske nogometne reprezentacije veliki je zagovornik napadačkog nogometa kojeg temelji na posjedu lopte i dodavanjima. Momčad Reala je tako protiv Leganesa odigrala ukupno 798 točnih dodavanja, najveći broj u povijesti kluba, prenosi Marca.

screenshot

OVDJE POGLEDAJTE GOLOVE

Samo su jednom u povijesti pokušali odigrati više dodavanja, u finalu Svjetskog klupskog prvenstva protiv Kashime. U utakmici koja je otišla u produžetke, Real je pokušao 882 dodavanja, dok je protiv Leganesa imao 869 pokušaja.

Real ima ukupno 1.505 uspješnih dodavanja ove sezone, najviše u La Ligi. Najbolji su i u postotku uspješnosti. Vodeći su klub s 90.76 posto.

Linker
18. travanj 2024 06:22