Alex Caparros/Getty Images
SENZACIJA U ŠPANJOLSKOJ

NEVJEROJATNA MALLORCA SRUŠILA KRALJEVSKI KLUB! Zabio im je i Hrvat, ali imali su sreće: Zidaneova momčad dotakla dno, mnogi zazivaju njegov odlazak

Piše: HinaObjavljeno: 20. listopad 2019. 01:00

Nogometaši Mallorce napravili su veliko iznenađenje pobijedivši na svom stadionu Real Madrid sa 1-0 (1-0) u utakmici 8. kola španjolskog prvenstva, što je prvi poraz "kraljevskog kluba" u ovoj sezoni natjecanja za domaći naslov prvaka.

U momčadi Zinedinea Zidanea nije bilo ozlijeđenog kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića, kao ni Tonija Kroosa, Garetha Balea, Marca Asensija, a ostao je i bez Edena Hazarda, koji je dvoboj propustio zbog rođenja četvrtog sina.

Domaća momčad je to na najbolji mogući način iskoristila i ostvarila veliku pobjedu za koju je zaslužan napadač iz Obale Bjelokosti Lago Junior, strijelac jedinog pogotka već u 7. minuti dvoboja.

Značajnu ulogu u pobjedi Mallorce imao je i hrvatski napadač Ante Budimir, iako nije zatresao mrežu, ali je obavio veliki dio posla kako prijetnjama u napadačkim akcijama, tako i u obrambenim zadacima. Budimir doduše jednom i jest zabio, ali je njegov pogodak iz prvog dijela postignut iz nedozvoljene pozicije. Mallorca je sačuvala mrežu netaknutom, a pomoglo je i isključenje Alvara Odriozole, koji je u 74. minuti dobio drugi žuti karton.

Linker
20. travanj 2024 09:58