Carlos Alvarez Getty Images
RJEŠENJE MISTERIJA

'NOGOMETNI SIN' RADOMIRA ANTIĆA PRVI OTKRIO PRAVI UZROK SMRTI SLAVNOG TRENERA ATLETICA, BARCE, SRBIJE Sve su izmislili, ovo je prava istina!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2020. 23:13

Nogometna javnost Srbije, ali i Španjolske u kojoj je godinama radio oprašta se od Radomira Antića. Vodio je sva tri najveća kluba u toj zemlji, bio je trener Reala, Barcelone i madridskog Atletica koji je obavijestio javnost da Antić nije podlegao koronavirusu. Nekoliko dana kasnije objavljen je, kako se navodi u srpskim Novostima pravi razlog njegove smrti.

Javio se Milinko Pantić, "nogometni sin" Radomira Antića. Ovaj ga je sredinom devedesetih doveo u Atletico u kojem su zajedno stvarali momčad za dvostruku španjolsku krunu u sezoni 1995/96.

- Svašta sam pročitao, ima tu i mnogo izmišljotina. Prava istina je da je od početka imao problema s kamenom u žuči, a ne s gušteračom, kamen je na kraju sve iskompliciralo. Otuda su krenuli svi problemi, kasnije se situacija pogoršala i eto, u ponedjeljak je stigla najstrašnija vijest - rekao je Pantić.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 18:  Serbia coach Radomir Antic during the International Friendly match between South Korea and Serbia at Craven Cottage on November 18, 2009 in London, England.  (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)
Richard Heathcote/Getty Images

Linker
25. travanj 2024 10:07