Barcelona
 REUTERS/Albert Gea / REUTERS
LA PRIMERA

NOU CAMP SE PO TKO ZNA KOJI PUT NAKLONIO VELIKOM ARGENTINCU! MESSI ZABIO SVOJ 400. POGODAK U PRIMERI Barcelona kod kuće bez problema sredila Eibar

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 13. siječanj 2019. 21:56

Barcelona je bez većih problema svladala Eibar (3:0), a prvo ime večeri opet je bio Lionel Messi. Čudesni Argentinac zabio je svoj 400. pogodak u Primeri što je zbilja nevjerojatno postignuće. Naklonio se Camp Nou po tko zna koji put, zapljeskao je svojem ljubimcu, koji je uz taj pogodak imao još nekolicinu dobrih poteza.

Iako rezultat naslućuje da je to bila laka pobjeda Barcelone, statistika ne govori tako, a i vidjelo se to u određenim dijelovima utakmice, no individualna kvaliteta Barcelone ipak je prevelika.

Posao im je olakšala i činjenica da su poveli već u 19. minuti utakmice, zabio je Suarez na asistenciju Coutinha. Mogao je Eibar izjednačiti u 29. minuti no Sergija Enricha centimetri su dijelili od pogotka.

Soccer Football - La Liga Santander - FC Barcelona v Eibar - Camp Nou, Barcelona, Spain - January 13, 2019  Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring their second goal with Luis Suarez and team mates  REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea / REUTERS
Barcelona

Početkom nastavka probudio se Leo Messi i to je odmah značilo da se gostima loše piše, prvo je zaprijetio odmah u 49. minuti, no nije bio precizan. Međutim, u 53. minuti bio je itekako efikasan, okončao je lijepu akciju na najbolji mogući način i natjerao Camp Nou na nove ovacije za kao što smo rekli 400. gol u Primeri.

Sve dvojbe razriješio je Luis Suarez šest minuta kasnije, a mogao je Urugvajac postići i hattrick da je nekoliko trenutaka prije iz blizine glavom pogodio Eibarovu mrežu, ali pucao je ravno u vratara.

Do kraja susreta vrijedi izdvojiti još jednu priliku Messija, ali ovog puta nije bio precizan. Ivan Rakitić igrao je svih 90 minuta i bio je na njemu standarnoj razini.

Barca je, dakle, tako održala prednost nad Atleticom i mirno plovi kroz prvenstvo.

--------------------------------------------------------------

Španjolska - 19. kolo

Barcelona - Eibar 3-0

(L. Suarez 19, 59, Messi 53)

Atletico M. - Levante 1-0

(Griezmann 57-11m)

Athletic B. - Sevilla 2-0

(Williams 23, 84)

----------------------------------------------------------------

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 05:11