REUTERS/Susana Vera
DEBITIRA U SRIJEDU

NOVI TRENER REALA SE OGLASIO NAKON PREUZIMANJA VRUĆE KLUPE Solari odbio usporedbu s legendom: 'Ostavite ga na miru, on je jedan od najvećih'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2018. 16:57

Nakon otkaza Julenu Lopeteguiju klupu Real Madrida je privremeno preuzeo Santiago Solari, dosadašnji trener njihove B ekipe. Argentinac će svoj debi imati ove srijede kada njegova ekipa gostuje u Kupu kod Melille.

"Ideja je otići u Melillu i odigrati s mudima. Igrači su pogođeni, ali željni da preokrenu trenutnu situaciju. Ovo je grupa prvaka i ratnika. Jako sam uzbuđen i vrlo zadovoljan, vođenje ekipe Reala je velika prilika", izjavio je Solari na press konferenciji kojom je najavljena iduća utakmica 'Kraljeva'.

Uslijedile su onda usporedbe sa Zinedineom Zidaneom, koji je također vodio Castillu prije nego što je promoviran u prvu momčad. Solari o tim usporedbama nije htio čuti niti riječ.

MADRID, SPAIN - MARCH 08: Head coach Santiago Solari of Real Madrid CF gives the ok to his team during the UEFA Youth League Quarter Finals match between  Real Madrid CF and SL Benfica at Estadio Alfredo Di Stefano on March 8, 2016 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

"Ostavite Zizoua na miru, on je jedan od najvećih u povijesti Madrida. Njegovu veličinu ostavite na miru i ne uspoređujte je ni s kim jer je neusporediva."

Španjolske novinare je zanimalo i hoće li od sada češće svoju priliku za dokazivanjem imati brazilski supertalent Vinicius Junior, 18-godišnjak kojeg je Real na ljeto doveo iz Flamenga za čak 45 milijuna eura.

"Važno je raditi od dana do dana i da svi, od igrača do trenera, pokazuju veliku volju. Vini je samo jedan od tih igrača. On je mlad i talentiran. Ne postoje igrači u prvoj ekipi koji ne posjeduju talent", zaključio je Solari.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 09:39