Alex Caparros/Getty Images
PODIGAO PRAŠINU

OBJAVOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA IVAN RAKITIĆ RAZBJESNIO NAVIJAČE LIONELA MESSIJA 'Njegova karijera u Barceloni sada je i službeno gotova'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2020. 10:13

Jedna objava Ivana Rakitića na društvenim mrežama izazvala je velik broj komentara, a neki idu tako daleko i kažu da će biti presudna za njegov odlazak iz Barcelone.

Naime, Rakitić je na svom Instagram storyju objavio zajedničku fotografiju s Messijem, a riječ je o susretu sa Svjetskog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Argentine. Bila je to sjajna utakmica za Hrvatsku koja je slavila s 3:0, a Rakitić je stavio točku na i postigavši treći gol.

Na objavljenoj je fotografiji Rakitić u trku s loptom, dok je Messi ostao ležati na travnjaku.

Screenshot: Instagram

Teško je za vjerovati da je Rakitić ovom objavom imao ikakve zle namjere, ali je naljutio dio Messijevih navijača.

"Rakitić je ovo objavio na Instagramu. Nemojte se iznenaditi ako na ljeto dođe do transfera. Messi je diktator", napisao je jedan navijač na Twitteru, dok je drugi dodao:

"Rakitić je upravo na Instagramu objavio kako napušta Barcelonu."

"Rakitićeva karijera u Barceloni je i službeno gotova", stoji u trećem komentaru.

Argentina je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji zaustavljena u osmini finala, dok je Hrvatska dogurala do finala gdje je poražena od Francuske.

Neki Messijevi navijači očito smatraju da mu je Rakitić na ovaj način trljao sol na ranu, budući Messija jako boli činjenica da u karijeri s 'Gaučosima' nikad nije osvojio Mundijal.

Podsjećamo, Rakitićeva budućnost u Barceloni tema je medijskih nagađanja već dulje vrijeme, a kao najizglednija nova/stara destinacija za 32-godišnjeg se veznjaka spominje Sevilla.

Linker
13. travanj 2024 14:44