Getty Images
IZ GOREG U LOŠIJE

OD JUNAKA POSTAO PERSONA NON GRATA NOGOMETA U SRBIJI Nakon svega što mu se dogodilo, Luki Joviću u Real Madridu pripremaju novo neugodno iznenađenje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. ožujak 2020. 13:19

Bila je to ljubav, koja će očito biti jača i od mnogočega. Luka Jović je zajedno s još nekim pojedincima iz madridskog Reala dobio dopuštenje za povratak u svoju domovinu, u ovom slučaju Srbiju. Jasno, Zinedine Zidane dao je svojim "strancima" dopust da se vrate kući uslijed pandemije koronavirusa koja ne zaobilazi niti jedan kutak svijeta.

Napadač kraljevskog kluba prekršio je osnovno pravilo po dolasku u Beograd. Trebao je u 14-dnevnu samoizolaciju, a on je dolazak kući shvatio kao raniji početak godišnjeg odmora. Slavio se rođendan njegove djevojke, između ostalog, uz veći broj ljudi pa ga je protiv Joviča pokrenuta i kaznena prijava o kojoj če se rješavati nakon isteka samoizolacije.

Jović se u javnom diskursu u Srbiji obračunavao i s trenerom Crvene zvezde i njenom legendom, Dejanom Stankovićem pa je tako preko noći od slavljenog junaka postao persona non grata srpskog nogometa.

Najnovija vijest koja dolazi iz Španjolske također mu nije naklonjena. Jovića, kojeg je Real platio 60 milijuna eura od frankfurtskog Eintrachta, sada s Bernabeua namjeravaju prodati. Točnije, poslati na posudbu. Na njegovo mjesto Zidane bi jako rado doveo nekog od sljedećeg trojca - Timo Werner, Lautaro Martinez ili Erling Haland, piše Marca.

Linker
20. travanj 2024 08:29