Reuters / Eddie Keogh Livepic
PROCURILO IZ SVLAČIONICE

OPASNO SE ZAKUHALO U MADRIDU! JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDI OKRENULA LEĐA OSTATKU MOMČADI Španjolci tvrde: Ovo je jasan znak da je rastanak sve bliže!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. travanj 2019. 15:03

Iza nogometaša Real Madrida užasna je sezona za zaborav, a pred njima turbulentno ljeto i prijelazni rok u kojem će mnoge aktualne zvijezde bez sumnje napustiti svlačionicu.

Na vrhu popisa igrača koji slove kao glavni favoriti za napuštanje Santiago Bernabeua svakako je Gareth Bale. Velška zvijezda u Realu ne pruža ono što se od njega očekuje, navijači 'Kraljevskog kluba' okrenuli su mu leđa, a nakon poraza 1:0 u gostima kod Rayo Vallecana nije bio s ostatkom svoje momčadi u autobusu.

Soccer Football - La Liga Santander - Rayo Vallecano v Real Madrid - Campo de Futbol de Vallecas, Madrid, Spain - April 28, 2019   Real Madrid's Gareth Bale    REUTERS/Javier Barbancho - RC1537AF6520
REUTERS/Javier Barbancho

Marca javlja kako je trener Zinedine Zidane igračima nakon utakmice dao dva i pol slobodna dana, a Bale se odmah zaputio prema zračnoj luci Barajas gdje ga je čekao privatni avion.

"Bale je bio jedini igrač koji nije bio s ostatkom momčadi u autobusu, a to je novi indikator da je Velšanin sve dalje od Los Blancosa", piše Marca u svom tekstu.

"Ne znam je li Bale fokusiran. To morat pitati njega", rekao je Zidane nakon nove slabe Baleove predstave u Realovom dresu.

"Postaje sve jasnije da Francuz neće računati s Baleom za sljedeću sezonu", zaključuje se u Marcinom tekstu.

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 18:35