Reuters / Juan Medina
REUTERS

'DUGO SMO OVO ČEKALI'

OSJEĆAJI PREPLAVILI LUKU MODRIĆA NAKON PRVOG OSVOJENOG NASLOVA PRVAKA ŠPANJOLSKE 'Ovo je nevjerojatna godina za mene, ma nevjerojatan osjećaj!'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 22.05.2017. u 08:26

 • Hrvatski nogometni maestro Luka Modrić, koji je u nedjelju s Real Madridom osvojio svoj prvi naslov prvaka Španjolske, ima razloga za slavlje.

  Četiri godine čekao je Madrid veliku titulu, pa su osjećaji nakon velike pobjede u Malagi preplavili i velikog Luku.

  “Ovo je nevjerojatan osjećaj. Dugo smo ovo čekali, isplatio se sav trud ove sezone, zaslužili smo naslov prvaka”, izjavio je 31-godišnji vezni igrač nakon pobjede od 2-0 u Málagi, u posljednjem prvenstvenom kolu.

   

  Real Madrid je osvojio prvenstvo prvi put nakon svibnja 2012. godine. Modrić je u klub bio došao tri mjeseca kasnije.

  “Da, ovo mi je prva osvojena liga u Španjolskoj, jako sam zadovoljan. Ovo je nevjerojatna godina za mene ali ostaje nam još finale Lige prvaka. Moramo sezonu završiti na najbolji mogući način”, rekao je Modrić.

   

  Real Madrid i talijanski prvak Juventus, koji je u subotu osvojio svoj šesti uzastopni naslov, sudarit će se u Cardiffu 3. lipnja.

  “Puno je kvalitete u ovoj ekipi. Osvojili smo ovaj trofej zahvaljujući našoj predanosti na treninzima i utakmicama. Od početka sezone smo bili dobri i zaslužili smo naslov”, dodao je Modrić.

  Na madridskom trgu Cibeles, gdje pristaše Real Madrida obično slave pobjede, počeli su se okupljati navijači kojima bi se trebali pridružiti igrači noćas kada se vrate s juga Španjolske.

  “Idemo sada slaviti s njima”, zaključio je Modrić.

   

  Iz drugih medija