REUTERS/Tatyana Makeyeva
KRIZA U KRALJEVSKOM KLUBU

'OVAJ MODRIĆ KOJEG GLEDAMO NIJE MODRIĆ' Nakon crnog niza kakav Real ne pamti 33 godine kapetan Vatrenih na udaru kritika

'OVAJ MODRIĆ KOJEG GLEDAMO NIJE MODRIĆ' Nakon crnog niza kakav Real ne pamti 33 godine kapetan Vatrenih na udaru kritika
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2018. 19:07

Real Madrid je u očitoj krizi jer u zadnje četiri utakmice ima tri poraza i remi, a da nije zabio nijedan gol. U prvenstvu su zadnji puta zabili krajem rujna protiv Espanyola, odigrali su na Bernabeuu 0:0 protiv Atletica, izgubili od Seville (0:3) i Alavesa (0:1) te kod CSKA u Moskvi (0:1).

To se ne pamti već duge 33 godine, točnije od rujna 1985., kada je Kraljevski klub zadnji put ostao bez pogotka u prve četiri utakmice.

U posljednjoj odigranoj utakmici nogometaši europskog prvaka Real Madrida poraženi su kod Alavesa s 1:0 u 8. kolu Primere pogotkom Manua Garcije u petoj minuti sudačke nadoknade. Čitatelji uglednog španjolskog lista Marce dodijelili su prolaznu ocjenu jednom jedinom igraču - 22-godišnjem braniču Álvaru Odriozoli.

Poraz Reala od Alavesa pogledajte ovdje

Jedan od igrača koji je podbacio, prema mišljenju čitatelja Marce, bio je i naš kapetan Luka Modrić. Uz ocjenu stoji i objašnjenje:

"Na Modriću se vidi da nosi teret dugog i iscrpljujućeg nastupa na SP-u. Ne može mu se poreći želja i htijenje, ali gotovo svaki njegov potez dokazuje da mu nedostaje iskra kojom je prošle sezone palio suigrače. Nedostaje njegovo kontroliranje utakmice. A razlog zašto nedostaje je što ovaj Modrić kojeg gledamo nije Modrić", prokomentirali su navijači igru najboljeg igrača svijeta, a slične su kritike dobili i ostali njegovi suigrači.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 09:56