GIUSEPPE CACACE / AFP
KAKVA ČAST!

OVAKO NEŠTO SE NE DOGAĐA ČESTO! MODRIĆ ULAZI U DRUŠTVO 'KRALJEVSKIH BESMRTNIKA Privilegij koji će na ljeto imati Vatreni nije imalo puno igrača Reala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2020. 23:24

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od stožernih igrača madridskog Reala, Luka Modrić, mogao bi nadolazećeg ljeta imati veliku privilegiju u kraljevskom klubu.

Naime, pošto mu aktualni ugovor ističe na kraju sezone 2020/21, naš će nogometaš prije ulaska u posljednju godinu suradnje moći sam odabrati što želi u nastavku karijere.

Španjolski list Mundo Deportivo javlja da će mu Real dati veliku slobodu pa će tako moći odabrati želi li ostati ili možda napustiti klub sa Santiago Bernabeua. Smatra se da je za to zaslužan trener Zinedine Zidane koji Modrića kao igrača iznimno cijeni te mu ne želi stajati na putu u nastavku suradnje.

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane waits for the start of the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
OSCAR DEL POZO AFP

Podsjetimo, već u studenom prošle godine španjolski su mediji izvještavali o tome da je Modrić glavna meta kluba Davida Beckhma, Intera iz američkog Miamija. U siječnju se pak počelo pisati o tome da je naš reprezentativac pregovarao s DC Unitedom, drugim klubom iz MLS lige. Ipak. čini se da je najbliže istini podatak kako Modrić 15 mjeseci uoči isteka ugovora ne želi napuštati Real.

Linker
20. travanj 2024 07:37