REUTERS/Sergio Perez
IGRAO JE MALO, ALI...

'OVO NIKAKO NE IDE U PRILOG LUKI MODRIĆU!' Kapetan Hrvatske odigrao samo desetak minuta u novom kiksu Reala, ali Španjolci ga nisu štedjeli

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. veljača 2020. 12:44

Nije Luka Modrić u nedjeljnom blijedom izdanju madridskog Reala protiv Celte igrao puno. Ušao je umjesto Tonija Kroosa u igru u 81. minuti, ali vrijedne novinare Marce to nije zasmetalo da mu, čak i na temelju desetak minuta provedenih u igri daju ocjenu i kažu - bio je loš. Iako je uvriježeno mišljenje novinara da se igraču koji je u igru ušao nakon 80. minute kućica za ocjenjivanje popuni crticom uz opasku "igrao premalo za ocjenu", to u Španjolskoj ne prolazi.

Dobro, doduše, nisu španjolski kolege toliko vremena izgubili mozgajući o njegovoj igri, već su dali naglasiti da je Modrićevim ulaskom igra Reala znatno opala u završnici kad je trebalo zasukati rukave i krenuti po treći pogodak. Ili barem ne primiti onaj za izjednačenje Celte koji se dogodio u 85. minuti.

- Zidane je mislio da je pobjeda sigurna, pa je izveo Kroosa i uveo Modrića. Prvi je postigao lijepi gol, pokazao sjajno razumijevanje igre i povezivanje linija. Bio je okosnica Realove igre i glavni čovjek veznog reda momčadi. Valverde i Casemiro se uz njega osjećaju sigurni. I onda, nakon što ga je Zidane išao odmoriti, Real je pao. Kada je Kroosa zamijenio Modrić, Real je izgubio kontrolu nad igrom i utakmicom. Samo pet minuta kasnije primio je gol i ostao bez pobjede, što nikako ne ide u prilog Modriću".

Linker
26. travanj 2024 11:24