REUTERS/Albert Gea
NEIZVJESNA SITUACIJA

PANIKA U BARCELONI ZBOG OZLJEDE LIONELA MESSIJA Sjajni Argentinac upitan je za El Clasico? S nestrpljenjem se čekaju rezultati pretraga

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2019. 23:45

Valencia je šokirala Barcelonu na Nou Campu i otela bodove Messiju i društvu u 22. kolu španjolskog prvenstva, no domaćini mogu biti i sretni ovakvim rezultatom jer je do 40. minute Valencia vodila 2:0.

Barcelona se vratila u igru pogotkom Lionela Messija iz jedanaesterca. Argentinski čarobnjak ponovno je zasjao u drugom poluvremenu, kada je u 64. minuti prekrasnim udarcem s vrha kaznenog prostora pogodio za konačnih 2:2.

Loše vijesti za Barcine navijače je Messijeva ozljeda koju je zadobio nakon jednoga duela. Messi je dobio udarac u prednju ložu te je uz pratnju liječničke službe morao izaći s terena gdje mu se ukazivala pomoć. Argentinac se vratio u igru i pomogao momčadi izvući bod protiv neugodne Valencije, no čini se da ozljeda nije do kraja sanirana i zasad se ne zna koliko je ozbiljna.

Problem je što Barcelona u srijedu dočekuje madridski Real u Kupu kralja. Trener Ernesto Valverde nada se da će Messi biti spreman za El Clasico:

"U nedjelju ćemo znati koliko je ozljeda ozbiljna, zasad to još ne znamo. Morat ćemo pričekati nalaze liječnika.", izjavio je strateg Barcelone.

Messi će propustiti nedjeljni trening, a u ponedjeljak bi se trebao priključiti ostatku momčadi ako sve bude u redu. Prvotne prognoze ukazuju na to da ozljeda ipak nije toliko ozbiljna te da je Argentincu potreban samo mali odmor od napornog ritma igranja utakmica.

Messi je zbog slomljene ruke već propustio prvi ovosezonski El Clasico u listopadu prošle godine kada je Barcelona slavila 5:1.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 13:55