Kevin Jairaj-USA TODAY Sports / Reuters
PODMETANJE ILI...?

PLATILI SU GA PRAVO BOGATSTVO, A VELIKI ŠEF U NJEGA NEMA POVJERENJA!? Procurili sočni detalji iz Realove svlačionice, Hazard ima 7 kilograma viška?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. srpanj 2019. 17:05

Predsezonska turneja Real Madrida bila je daleko od idealne i onakve kakvu je zamislio trener Zinedine Zidane, a prema napisima dijela španjolskih, ali i engleskih medija, Eden hazard stigao je na okupljanje potpuno nespreman.

Hazard je ovog ljeta stigao iz Chelseaja za 100 milijuna eura odštete (plus 30 milijuna kroz bonuse, rekordni transfer u povijesti Reala, op.a.), a navodno je na okupljanje u Montreal stigao sa 7 kilograma viška.

Katalonski Sport tvrdi da Realov predsjednik Florentino Perez zapravo nema povjerenje u Hazarda i da je sjajni Belgijanac zapravo doveden isključivo na zahtjev trenera Zidanea. Upitno je imaju li ovakvi napisi istine i pokušavaju li katalonski mediji stvoriti dodatan nemir u redoivima 'Kraljeva' uslijed napetog odnosa na relaciji Bale-Zidane, ali činjenica je da Hazard nije briljirao u dosadašnjem dijelu priprema, a od njega se očekuje da na sebe preuzme dobar dio napadačkog tereta u novoj sezoni.

Marco Asensio teško se ozlijedio i neće ga biti cijele sezone, Gareth Bale je na ledu i upitno je hoće li uopće ostati u klubu, pa Zidane treba pravog i spremnog Hazarda od samoga početka nove sezone. A on, čini se, još nije u toj fazi...

Linker
24. travanj 2024 14:44