Screenshot
NEPOTREBNA PROTEKCIJA

POBJEDNIČKI POGODAK BARCELONE IZAZVAO BROJNE KONTROVERZE! GOSTUJUĆI IGRAČI GRMJELI NAKON DVOBOJA 'VAR je tu samo kako bi pomogao Kataloncima...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. travanj 2019. 19:02

Barcelona je u 33. kolu Primere svladala Real Sociedad 2:1, ali pobjeda je upisana teže od očekivanog. Prvi je pogodak postigao Clement Lenglet nakon ubačaja iz kornera, a izjednačio je Juanmi u 62. minuti.

Pobjednički pogodak postigao je Jordi Alba samo dvije minute kasnije, a upravo je taj zgoditak izazvao brojne kontroverze. U Sociedadu smatraju da je taj pogodak trebao biti poništen jer je Ousmane Dembele bio u očiglednom zaleđu te je pritom zasmetao vrataru Geronimu Rulliju, međutim glavni arbitar Pablo Gonzales Fuertes u tome nije vidio ništa sporno.

Posebno je kritičan bio branič Real Sociedada Aritz Elustondo koji je izjavio da je VAR prisutan samo kako bi pomogao Barceloni:

"VAR je na sceni samo kako bi pomogao igračima Barcelone i nekad se to zaista čini. Ne vjerujem da im takva pomoć uopće treba." izjavio je uzrujani branič.

Frustriran je bio i gostujući vratar Geronimo Rulli koji smatra da je sudac trebao barem pogledati snimku.

"Sudac je napravio grešku. Trebao je barem pogledati tu situaciju. Ne može se tako očigledno zaleđe tek tako ignorirati i ne pogledati snimku." istaknuo je vratar Sociedada.

Do kraja prvenstva još je pet kola, a Barca ima devet bodova više od drugoplasiranog Atletico Madrida. Sve je izglednije da Barcelonu više nitko ne može stići te da su Rakitić i društvo na korak do nove titule La Lige.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 20:20