Britain Soccer Football - Real Madrid Training - The National Stadium of Wales, Cardiff - June 2, 2017 Real Madrid coach Zinedine Zidane, Karim Benzema, Gareth Bale, Raphael Varane and Luka Modric during training Reuters / Eddie Keogh Livepic
Reuters / Eddie Keogh Livepic

PIŠE MARCA

POČINJE VELIKA ČISTKA U REAL MADRIDU! Španjolci otkrili imena tri otpisane zvijezde, Zidane im objasnio svoju odluku u privatnom razgovoru

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 07.05.2019. u 11:01

 • "Trener Real Madrida Zinedine Zidane započeo je privatne razgovore s igračima kako bi ih informirao računa li na njih iduće sezone", uvodna je rečenica velike vijesti na španjolskoj Marci.

  Čini se da su Gareth Bale, Marcos Llorente i Dani Ceballos prva su tri igrača koja su saznala svoju sudbinu. Prema informacijama kojima raspolaže ugledni španjolski medij, sva trojca navedenih sada su svjesni da su višak u momčadi francuskog stratega i mogu očekivati odlazak ovoga ljeta.

  Bale je tu najzvučnije ime i on je navodno prvi obavio razgovor sa Zidaneom. Nije to nikakvo iznenađenje, skupog Velšanina se već duže vrijeme seli iz Madrida, a osim uprave, s njim nisu zadovoljni ni navijači koji često s negodovanjem i zvižducima ispraćaju njegove poteze na utakmicama.

  "Bale nije bio prisutan na utakmici s Villarrealom i čini se kako njegov odnos sa Zidaneom nepopravljiv", zaključuje Marca.

  U istom tekstu spominje se i Marcelo koji je također bio na razgovoru s velikim 'Zizouom', ali čini se da je sudbina iskusnog Brazilca nešto drugačija i on bi i iduće sezone treba nositi dres Kraljevskog kluba.

  Iz drugih medija