Alex Caparros/Getty Images
PRENOSE ŠPANJOLCI

POSTIGNUT DOGOVOR KOJI ĆE RAZBJESNITI SVE NAVIJAČE BARCELONE I REAL MADRIDA 'Iznimni pothvat' kreće već ove sezone, a trajat će dugih 15 godina?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. kolovoz 2018. 19:13

Španjolska La Liga jedna je od najzanimljivijih i najgledanijih liga svijeta, a najveći interes privlači veliki El Clasico između Real Madrida i Barcelone, a od ove bi sezone sve moglo biti još interesantnije. Naime, španjolski list El Pais tvrdi kako su čelnici lige potpisali ugovor s multinacionalnom medijskom kompanijom Relevent Sport prema kojem će se dio utakmica igrati i u SAD-u.

Ugovor je potpisan na 15 godina, a čitava priča kreće već ove sezone. Upravo prva utakmica koja bi se mogla odigrati preko 'bare' je derbi Barce i Reala obzirom kako je to utakmica koja privlači najviše gledatelja.

- Cilj ovog iznimnog pothvata je dovesti kulturu nogometa u SAD. Bit će ovo velik korak u popularizaciji nogometa - rekao je Ross, vlasnik kompanije Relevent Sports. Iz tvrtke su također naglasili kako će se u projekt krenuti s jednom utakmicom, a onda vidjeti u kojem smjeru nastaviti.

Ovo bi svakako mogao biti problem za navijače u Europi koji će svoje junake tako biti prisiljeni gledati u čudnim satnicama.

Linker
19. travanj 2024 20:54