Reuters / Albert Gea / REUTERS
LAK NA 'OKIDAČU'

POZNATO TKO SUDI NAJVEĆU UTAKMICU NA SVIJETU, A NEKIMA SE TO NEĆE SVIĐATI U Barceloni se hvataju za glavu: Već ih je jednom oštetio ove sezone!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. travanj 2017. 21:16

Jedna od najvećih nogometnih utakmica na svijetu, legendarni El Clasico, čeka nas u 33. kolu Primere kada se na Santiago Bernabeuu sastaju Real Madrid i Barcelona. Kao i u svim derbijima velika će odgovornost biti na sucu, a upravo smo saznali i tko će 'puhati u zviždaljku'.

Alejandro Hernandez Hernandez dobio je čast voditi veličanstveni okršaj, a takvim izborom nikako nisu sretni u Barceloninom taboru.

Naime, ovaj 34-godišnji Španjolac teško je oštetio 'blaugranu' prije nekoliko mjeseci na gostovanju kod Betisa. Domaćin je na krcatom Villamarinu poveo u 75., a već tri minute kasnije Luis Suarez je pucao po golu, lopta je očito prešla liniju, i to preko pola metra kako je snimka kasnije pokazala, prije no što ju je domaći igrač izbio, no sudac nije pokazao na centar već je tvrdio kako lopta nije prešla cijelim obujmom.

Uspio je Suarez zabiti u 90. minuti pa Barca nije izgubila, no da je priznao regularni gol Barcelona bi danas bila bodovno izjednačena s Realom, a ne dva boda u zaostatku.

Hernandez je već sudio El Clasico. Bio je to sraz u Barceloni, u 31. kolu prošlogodišnjeg prvenstva kda je Real slavio 2:1 pa ni to nije u dobrom sjećanju plavo-crvenih.

Inače, taj sudac poznat je i po tome što dijeli jako puno kartona. U posljednje dvije ligaške utakmice pokazao je po osam žutih koja su kulminirala i s dva isključenja. Jedna od te dvije utakmice bila je Barcelonina, ona domaća protiv Valencije (4:2) kada je žuti dao i Messiju.

Linker
20. travanj 2024 09:09