Ramos i Perez
 Denis Doyle/Getty Images / Getty Images
PRENOSE ŠPANJOLCI

PREDSJEDNIK UPAO U SVLAČIONICU, KAPETAN MU ODBRUSIO - ISPLATI ME I IDEM Perez bi ga pustio, ali ima nekoliko milijuna razloga zašto to neće učiniti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2019. 13:16

Real Madrid trese velika kriza nakon što su u posljednje četiri utakmice upisali poraz, a također valja istaknuti kako su dva stigla od najvećeg rivala Barcelone. Osim što su izgubili gotovo sve šanse za osvajanje naslova u Primeri, 'kraljevi' su se porazom od Ajaxa na Bernabeu oprostili i od Lige prvaka i to već u osmini finala.

U prilog tome da je stvar vrlo ozbiljna govori i činjenica da je nakon posljednjeg poraza u svlačionicu ušao i predsjednik Florentino Perez i kritizirao igrače da ne pokazuju dovoljno volje i želje, a tada je stigao kapetan Sergio Ramos, koji je stao u odbranu suigrača.

Španjolski mediji pišu kako se kapetanu Reala nije se svidjeo govor predsjednika za kojeg tvrdi da je glavni krivac za ovakav razvoj situacije ove sezone. Ramos smatra da je Perez očajnim planiranjem i poslovanjem uništio klub, a poslije prepirke također je kazao kako nema ništa protiv toga ako mora otići.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v FC Barcelona - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 2, 2019   Real Madrid's Sergio Ramos reacts   REUTERS/Juan Medina
REUTERS

'Samo me isplati i idem! Za ovaj klub i grb sam dao sve u životu, čak i za tebe - poručio je Ramos svome gazdi.

Španjolci također navode kako bi se Perez čak i riješio Ramosa, ali to bi ga skupo koštalo. Kapetan u svom ugovoru ima klauzulu koja mu garantira vrtoglavih 25 milijuna eura i slučaju prijevremenog raskida. Cijelu situaciju u Madridu navodno pomno prate i na Otoku, točnije u Manchester Unitedu gdje bi vrlo rado voljeli vidjeti Španjolca.

MADRID, SPAIN - MAY 31: Real Madrid CF president Florentino Perez reacts as he listens to Zinedine Zidane during a press conference to announce his resignation as Real Madrid coach at Valdebebas Sport City on May 31, 2018 in Madrid, Spain. Zidane steps down from the position of Manager of Real Madrid, after leading the club to it's third consecutive UEFA Champions League title. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Linker
27. travanj 2024 05:11