REUTERS
PIŠE DIARIO GOL

PROBLEMI ZA REAL, SVLAČIONICA OKRENULA LEĐA RONALDU? Španjolci se raspisali o velikoj pobuni, slavnim Portugalcem nezadovoljan je i hrvatski dvojac?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2017. 21:38

U svlačionici Real Madrida ne vlada sjajna atmosfera. Dio igrača sve je nezadovoljniji slabom formom Cristiana Ronalda.

Tako piše šapnjolski Diario Gol, navodeći imena petorice igrača koji su navodno nezadovoljni Ronaldovom formom. Među njima su i dvojica Hrvata, Luka Modrić i Mateo Kovačić, kao i Toni Kroos, Gareth Bale i Alvaro Morata. Što se Kovačića tiče Diario Gol piše kako se ne razumije najbolje s napadačem, dok su Modrić i Kroos navodno nezadovoljni jer njihova dodavanja Portugalcu ne završavaju golovima.

Što se Garetha Balea tiče on je navodno već tražio od predsjednika Florentina Pereza da preuzme lidersku ulogu unutar momčadi, dok se Alvaro Morata žali na malu minutažu i ističe da on zabija češće od Portugalca, svakih 105, dok ovaj zabija svakih 116 minuta.

Football Soccer - Osasuna v Real Madrid - Spanish La Liga Santander - El Sadar stadium, Pamplona, Spain, 11/02/17  Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the match. REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Svi spomenuti igrači navodno su predsjedniku istaknuli da je Cristiano Ronaldo dao ono najbolje od sebe i da treba više prilike drugim igračima koji su dosad imali manju minutažu.

Koliko ima istine u ovakvim navodima ostaje za vidjeti...

Football Soccer - Real Madrid training - Yokohama, Japan - 16/12/16 - Real Madrid\'s Luka Modric and Mateo Kovacic other players training ahead of the FIFA Club World Cup Final match against Kashima Antlers. REUTERS/Issei Kato
REUTERS/Issei Kato / REUTERS

Linker
20. travanj 2024 10:00