Alex Caparros/Getty Images
GOSPODIN

RAKITIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO VELIČINU Hrvatski reprezentativac oduševio izjavom nakon El Clasica: 'Žao mi je zbog Luke, mog velikog prijatelja'

Piše: HinaObjavljeno: 28. listopad 2018. 21:51

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić, koji je sudjelovao u pobjedi Barcelone 5-1 nad Real Madridom, smatra kako su zasluženo pobijedili jer su od prve minute bili superiorni.

"Odigrali smo odličnu utakmicu, od prve minute. U drugom poluvremenu su nam stvorili probleme, no ostali smo ujedinjeni, bili superiorni, te zasluženo pobijedili", rekao je Rakitić.

Vodeća momčad španjolskog prvenstva, igrajući bez ozlijeđenog kapetana Lionela Messija, u nedjelju je uvjerljivim trijumfom gurnula Real Madrid na deveto mjesto u prvenstvu.

SAŽETAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

"Osobno mi je žao zbog Luke, mog velikog prijatelja. No, draže mi je govoriti o svojoj ekipi, kakvi smo mi i naši navijači. Ne možemo procjenjivati kako je njima, mogu samo reći da smo mi u Barceloni presretni", rekao je.

"Suarez je zabio tri vitalna gola“, napomenuo je Rakitić nakon druge utakmice zaredom u kojoj se nije primjetio izostanak najboljeg strijelca Lionela Messija. "Želimo da se Messi što prije oporavi, no neka bude miran jer se stvari perfektno odvijaju. Odigrali smo veliku utakmicu, imali jasne ideje te na kraju ostvarili uvjerljiv rezultat", izjavio je Rakitić.

Barcelona je na poluvremenu vodila s 2-0, no Real Madrid je smanjio u 50. minuti na 2-1 a tada propustio dvije prilike za izjednačenje. Modrić je pogodio stativu u 56. minuti.

"Marcelo je zabio kada nismo bili dobro posloženi a nakon tih 2-1 imali su prilike. Modrićev udarac mogao je promijeniti tijek utakmice, ali pogodio je stativu. No, zatim smo uložili puno truda te dobro odigrali. Naš gol za 3-1 unio nam je mirnoću", napomenuo je Rakitić.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 15:55