Getty Images / Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images
UOPĆE NEMA DILEME

RAKITIĆ OTKRIO TKO MU JE NAJVEĆI PRIJATELJ U BARCELONI, ALI I U PRIVATNOM ŽIVOTU 'On je jedan od najvećih svih vremena!'

Ivan Rakitić progovorio je u velikom intervjuu za SN i o svom najvećem prijatelju na Nou Campu, legendarnom Andresu Iniesti..
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 27. travanj 2020. 23:52

Andres Iniesta je na temu “hoće li Barcelona prodati Rakitića”, kazao da on to nipošto ne bi napravio. Je li vam on najbolji prijatelj od velikih igrača s kojima ste igrali u Barci?

- Je, svakako. I općenito mi je jedan od najboljih prijatelja. Često se čujemo, žene se također razumiju jako dobro. Vrlo smo bliski, kad god dođe u Barcelonu, jer sad igra u japanskom Visselu iz Kobea, nađemo se i družimo. No, i dok je u Japanu na telefonu smo svako malo. Jako je lijepo čuti takvo njegovo mišljenje jer Iniesta je veliki igrač, jedan od najvećih svih vremena.

Zove li vas Neymar? S njim ste bili odlični dok je igrao za Barcu? Svako toliko se govori da bi se rado vratio.

- Ha, čuli smo se nekoliko puta, ali nismo razgovarali o transferu. Zanimalo me kako je, je l’ dobro on i obitelj. To su teme o kojima mi pričamo, a ovo ostalo je za druge - nasmijao se Rakitić.

BARCELONA, SPAIN - MAY 06: Ivan Rakitic of Barcelona shows appreciation to the fans after the La Liga match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou on May 6, 2018 in Barcelona, Spain.  (Photo by Alex Caparros/Getty Images)
Alex Caparros/Getty Images

Kako će vam biti igrati nogomet bez gledatelja jer očito će se barem neko vrijeme morati tako? Dok se život koliko-toliko ne vrati u normalu. Na to niste navikli u Barceloni.

- Nismo, ali nažalost u reprezentaciji malo jesmo.

Eto, bit će vam manji šok nego ostalima. S tim iskustvom.

- Može biti. Naravno, nogomet bez publike je na neki način nešto nadrealno. U svakom slučaju nije ono što želimo. Sada je tako, nadamo se da će sve ovo što nas je pogodilo proći što prije, da će se ljudi vratiti na tribine, želimo da publika bude uz nas. Kad će to biti, to je rano kazati. Valja nam se strpjeti. Moramo u međuvremenu proći kroz ovo razdoblje, a mislim da će za sve igrače biti dosta neugodno igrati pred praznim tribinama.

Što biste radije osvojili, Ligu prvaka ili španjolsko prvenstvo? Ligu prvaka imate jednu, a La Lige četiri.

- Volio bih jedno i drugo, što više titula to je bolje. Idemo uzeti sve. Naravno, bilo bi posebno još jednom podignuti pehar u Ligi prvaka, ali isto tako želim osvojiti i prvenstvo. Ne jednom nego još puno puta. Samo da se vratimo u taj ritam utakmica.

Linker
19. travanj 2024 07:27