REUTERS
ČETIRI U NIZU

RAKITIĆ SE NE MOŽE POMIRITI S TAKVIM RAZVOJEM SITUACIJE 'Mislim da je sramota što nismo pobijedili, bili smo superiorni'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2018. 17:04

U derbiju osmog kola španjolskog prvenstva Valencia i Barcelona su na Mestalli odigrali 1:1 čime je Barca produžila niz bez ligaške pobjede na četiri utakmice.

Katalonci su crnu seriju započeli na Camp Nou odigravši 2-2 protiv Girone, uslijedio je poraz kod Leganesa (1-2), domaći remi protiv Atheltic Bilbaoa (1-1), te remi u Valenciji (1-1). Srećom, po Katalonce Real Madrid je u zadnja tri kola osvojio samo jedan bod bez postignutog gola.

"Šišmiši" su poveli već u 2. minuti golom Ezequiela Garayja nakon ubačaja iz kornera, a Barcelona je izjednačila u 23. minuti lijepim udarcem Lionela Messija sa 20 metara. Bio je to njegov 22. gol u 25 nastupa protiv Valencije.

SAŽETAK UTAKMICE VALENCIA-BARCELONA POGLEDAJTE OVDJE.

U nastavku susreta oba sastava su imala nekoliko prilika za drugi gol, ali se rezultat više nije mijenjao. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je za Barcu cijeli susret, a na kraju nije skrivao razočaranje...

"Mislim da je sramota što nismo pobijedili s obzirom na superirornost koju smo pokazali tijekom cijele utakmice. Šteta što su nam uspjeli tako lako zabiti pogodak, taj pogodak nakon kornera je baš bio peh", komentirao je Raketa nesretni remi koji je došao nakon sjajne pobjede protiv Tottenhama u Ligi prvaka (4:2).

Hrvatski reprezentativac, međutim, nije putovanje u London želio koristiti kao alibi za 'kiks' u prvenstvu.

"To je tako u vrhunskom nogometu, ništa novo. Stalno idemo na gostovanja i to je zapravo lijepi dio cijele priče, igranje svaka četiri dana. Naporno treniramo, borimo se za vrh prvenstvene ljestvice i bili smo superirorni kod jedne od najboljih momčadi lige na njihovom stadionu", zaključio je Rakitić pomalo nesretno gostovanje na Mestalli.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 06:42