REUTERS/Albert Gea
ČEKA SE DIJAGNOZA

RAKITIĆ ZABRINUT ZA LIONELA MESSIJA UOČI VELIKOG DERBIJA 'Nadamo se da nije ništa jer nam dolaze zanimljive utakmice'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. veljača 2019. 09:28

Ivan Rakitić pokazao je zabrinutost za zdravstveno stanje Lionela Messija nakon utakmice 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva protiv Valencije.

Barcelona i Valencia su u subotu remizirali 2:2, Messi je zabio dva gola, spasio Katalonce od poraza i odigrao je cijelu utakmicu, ali neugodan udarac koji je zadobio u duelu u prednju ložu izazvala je zabrinutost.

"Nadamo se da će biti još toga", komentirao je Rakitić, aludiravši na dva gola sjajnog Argentinca.

"Šteta što je utakmicu završio s problemima. Nadamo se da nije ništa jer nam dolaze zanimljive utakmice", dodao je hrvatski veznjak.

Barcelona u srijedu dočekuje madridski Real u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa kralja, a postoji mogućnost da Messija ozljeda udalji od nastupa.

O podjeli bodova protiv Valencije Rakitić je rekao: "U prvih pola sata nismo bili najbolji, iako smo se zaslužili vratiti. Pokazali smo karakter i dominirali smo cijelo drugo poluvrijeme u potpunosti. Na mahove se činilo kao da igramo košarku oko njihovog kaznenog prostora, ali na kraju nismo mogli do pobjede. Nije lako igrati protiv Valencije, momčadi koja ima puno samopouzdanja zbog rezultata u zadnje vrijeme i koja igra tvrdo u obrani. Čekali su kontranapade i nisu previše riskirali".

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 14:37