Rakitić, Suarez i Messi
 Reuters/Andrew Couldridge / Action Images via Reuters
TEŽAK UDARAC

RAKITIĆ ZNA ŠTO ZNAČI IZOSTANAK MESSIJA 'S njim ili bez njega Barcelona nije ista! Moramo napraviti sve kako se njegov izostanak što manje osjetio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2018. 13:08

Nogometaši Barcelone zasjeli su na vrh ljestvice španjolskog prvenstva zahvaljujući 4-2 (2-0) pobjedi protiv Seville na svom Camp Nou u susretu 9. kola, a posljednji pogodak za svoju momčad postigao je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u 88. minuti.

Ipak, pobjeda Katalonaca ostala je u sjeni ozljede Lea Messija koji se nakon jednog duela loše oslonio na ruku prilikom pada i slomio ruku. Iz Barcelone su stigle vijesti kako Argentinca neće na terenu biti najmanje tri tjedna što drugim riječima znači kako je otpao za nadolazeći El Clasico protiv Real Madrida kojeg Barcelona igra idućeg vikenda.

- Bez njega će biti jako teško, ali moramo napraviti sve kako se njegov izostanak što manje osjetio. Nije Barca isti klub s njim ili bez njega, ali moramo skupiti glave i odigrati što bolje. Moramo se sada pripremiti za El Clasico i Real što bolje možemo. Real? To što su oni u lošoj formi ne mora značiti baš ništa. El Clasico je drugačija utakmica od ostalih, posebna utakmica u kojoj nije prednost nečije samopouzdanje ili kriza - kazao je Rakitić.

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
20. travanj 2024 06:13