Clive Rose / Getty Images
ŠOK ZA ŠOKOM

RAZDOR U SVLAČIONICI KATALONSKOG DIVA Trener izravno okrivio trojicu za bolni poraz pa ispalio: 'Protiv Juventusa ćemo lakše nego protiv PSG-a!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2017. 18:13

Barcelona definitivno prolazi kroz turbulentno razdoblje. Nakon šoka protiv PSG-a kojeg je, ni sama ne zna kako preživjela, stigli su porazi od Malage i Juventusa, a španjolski mediji raspisali su se, pozivajući se na pouzdane izvore unutar kluba, o pravom kaosu koji vlada u svlačionici.

Pišu tako da je Luis Enrique, koji je najavio kako po završetku sezone odlazi iz kluba, oštro udario po tri igrača koje je označio kao glavne krivce za poraz od Juventusa 3:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Gerard Pique, Javier Mascherano i Neymar našli su se na udaru trenera koji im zamjera redom taktičko postavljanje obrane, odnosno dubinu obrambene četvorke, zatim brojne individualne pogreške Argentinca te preduboko vraćanje Brazilca po loptu čime je bio potpuno bezopasan pred suparničkim golom.

Reuters / Albert Gea Livepic
REUTERS

Španjolci pišu kako je teško vjerovati da mu 'starješine' u svlačionici nisu odgovorile pa se tako pretpostavlja da je sve skupa privremeno stavljeno pod tepih, ne bi li se barem nešto osvojilo ove sezone, a čim to završi, kreće se s novim trenerom i većim brojem novih igrača te odlaskom brojnih promašenih pojačanja.

Enrique je inače izjavio kako je siguran da se protiv Juvea lakše vratiti nego što je to bilo protiv PSG-a te da će njegova momčad maksimalno riskirati u uzvratu.

Linker
23. travanj 2024 17:42